‘Beterböcek Beterböcek’ 6 Eylül’de sinemalarda! izle
admin

‘Beterböcek Beterböcek’ 6 Eylül’de sinemalarda!

1988’de vizyona giren Tim Burton’ın doğaüstü komedi klasiği Beterböcek’ten sonra hayranlar, uzun zamandır beklenen devam filmi  Beterböcek için heyecanla bekliyordu. Artık bekleyiş sona erdi çünkü 6 Eylül’de bu büyülü dünyaya geri dönüyoruz.

 

Yeniden bir araya gelen orijinal kadro, Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara, bu sefer Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Justin Theroux gibi yeni yüzlerle birlikte olacaklar. Yönetmen koltuğunda yine Tim Burton’ın oturduğu film, hayranlarına orijinal hikayenin devamını sunacak.

İlk filmde olduğu gibi, devam filmi de etkileyici makyaj, gerçekçi efektler ve ustalıkla tasarlanmış kuklalarla dolu olacak. 1989’da En İyi Makyaj Akademi Ödülü’nü kazanan Beterböcek, bu kez de aynı özenle hazırlanarak beyazperdeye taşınacak.

Beterböcek başlangıcından bu yana fantastik sinema klasiği olmayı başardı ve devam filmi de aynı izleri sürdüreceğe benziyor. 36 yıl sonra gelen devam filmi, ilk filmin başarı grafiğini sürdürerek hayranlarıyla buluşacak. Müzikleriyle de hatırlanan bu efsanevi yapım, çeşitli uyarlamalara ilham vermiş ve unutulmaz bir Broadway müzikaline dönüşmüştü.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1